2012.03.29.
22:10

Írta: Lazlo Nardin

Ein, zwei, polizei

Egyik hétvégi vásárlás alkalmával keresgéltünk egy kedves ismerősünk gyermekének valami kis játékot ajándékba, amikor megláttam ezt a kis nyalánkságot:

IMG_0764_1.JPG

Minden kisgyerek álma, hogy tűzoltó, pilóta, rendőr és egyéb izgalmas munkája legyen majd, ha felcseperedik. Az Országos Rendőr-Főkapitányság jóváhagyásával, a rendőri jövőre ácsingózó gyermekek számára elkészítették a járőrök által használt Ford Focus kombi pontos mását. 

IMG_0766_1.JPG

Maga a játék egyébként egészen szépen ki van dolgozva 1/43-as méretarányához képest (persze csodákra ne számítsunk) és elég masszívnak is tűnik, úgyhogy a lurkóknak valószínűleg nagyon sokáig fog örömet okozni a hatalmas szőnyegen/parkettán folytatott autós üldözésekben. 

IMG_0774_1.JPG

Ahogy a kisgyerekek, úgy én sem tudtam ellenállni a régről feltörő vágyaknak, így megleptem magamat vele. (Ha saját célra vásároltok játékot íme egy jó tanács: emeljétek le a polcról a kiszemelt portékát, helyezzétek be a kosaratokba, majd fapofával (leplezve a gyermeteg vágyat tükröző csillogást a szemetekben) mondjátok hangosan, hogy "igen, ennek biztosan örülni fog a kis .....-ka". Így biztosan nem néznek majd idiótának titeket.)

IMG_0778_1.JPG

Kívánom, hogy ti is csak az íróasztalotokon találkozzatok a jellegzetes díszítésű fehér Focus kombival.

Szólj hozzá!

Címkék: játék ford rendőrautó focus

A bejegyzés trackback címe:

https://lazlonardin.blog.hu/api/trackback/id/tr704348861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása